Καλως ήλθατε στην ιστοσελίδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

Ο Προπονητής πρέπει να μοιράζεται την επαγγελματική του γνώση με τους συναδέλφους του, ειδικά με τη νεότερη γενιά και ειδικότερα όταν καλείται να το πράξει (π.χ. επαγγελματικές διασκέψεις, συγγραφή άρθρων,δημοσίευση στη σελίδα του συνδέσμου,κ.λπ.).
Εδώ μπορείτε να βρείτε γενικά και ειδικά θέματα που αφορούν τον προπονητή, να ενημερωθείτε για τα νέα της Ο.Π.Π.Ε. και τις δραστηριότητες του συνδέσμου μας.


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Ξάνθης, που τα μέλη του στην πλειοψηφία τους υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα (μήνυση, απειλή προσαγωγής) κατά του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κου Γεωργίου Γκιρτζίκη, θέλουμε να  αναφέρουμε τα παρακατω:
  Καταδικάζουμε οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια εναντίον του κου Γ. Γκιρτζίκη στηριζοντάς τον σαν συντοπίτη μας αλλα πάνω απ' όλα ως άνθρωπο με αξίες, ο οποίος για χρόνια υπηρετούσε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του τόπου μας με ανιδιοτέλεια.
  Η παρουσία του στην προεδρία της Ε.Π.Ο κοσμεί και τιμά το ποδόσφαιρο του τόπου μας.

Υ.Γ : Ας αντιληφθούμε λοιπόν όλοι μας ( δ.σ της ΕΠΣΞ, παράγοντες των ερ.σωματίων, διαιτητές, ερ. ποδοσφαιριστές, προπονητές, ΜΜΕ και όλων όσων εμπλέκονται με το ερ.ποδόσφαιρο)  ότι από την παρουσία ενός συντοπίτη μας στο ανώτατο αξίωμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ΜΟΝΟ οφέλη μπορεί να αποκομίσει το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.

25/06/2016
Γραφείο τύπου Σ.Π.Π.Ξ

αθλητική ψυχολογία